sobota 17. prosince 2011

iBoys je nuda??? Tak buďte NaKluky

Je tomu chvilka, co se na pestrých vlnách netu objevil nový, nejen seznamovací portál pro gaye. Je to konkurence pro iBoys nebo osloví jeho uživatele a ti přejdou na portál NaKluky? No nechejme se překvapit.



Na rozdíl od ibka jsem tu ještě nenarazil na žádná prasata a úchyláky, co mi nabízeli za sex peníze. Portál mi přijde obecně lépe propracovaný a po vzhledové stránce pěknější, než obyčejný design ibka. Někde jsem četl, že prý některá okna jsou okopírována z fejsu. Což si myslím, že není pravda a pokud to pravda je, tak je to dobře zamaskované, protože já jako člověk, který nemá rád fejs, a pro komunikaci s kamarádi přes FB chat používám raději jiný komunikační program (Skype nebo QIP), poznám, když je něco udělané podle fejsu. Shrnuto do jedné věty. NaKluky je web modernější a zajímavější než ibko, který má výhodu vysokého počtu uživatelů. Nezměníme to? Registrujte se i vy na tomto portále (www.nakluky.cz).

NaKluky není jen seznamovací portál

Jak už bylo zmíněno portál NaKluky není jen seznamovacím portálem. Najdete tu i novinky ze světa módy, hudby, filmu, sexu, techniky a mnohem dalšího. Také tu najdete PORADNU, kde se můžete ptát na to, co vás zajímá. TAké tu najdete seznam akcí a klubu, roztříděných do měst, kde se konají nebo nachází. A co se mi na NaKluky líbí nejvíce je seznam HELP CENTER. Taky tu najdete souboj kluků, kde vybíráte mezi dvěmi fotkami kluků a hodnotíte, který kluk se vám líbí...

NaKluky jako seznamka

Co se týče seznamky.... Seznamka NaKluky.cz je pěkně propracovaná, kluky můžete hledat jak podle oblasti, tak i podle věku. Navolit si můžete také, zda chcete hledat profily jen s fotkou, také si můžete zvolit výšku a váhu....
Můžete si taky vybrat, jestli chcete zobrazit všechny uživatele nebo jen Online. Seznamka disponuje funkcí Vyhledávání uživatelů, anebo si můžete přečíst Inzeráty.
NaKluky.cz nemá mobilní verzi, ale i přesto se na mobilních zařízení, zobrazuje pěkně.

Myšlenka uživatele iBoys

S laskavým dovolením autora této myšlenky, budu tuto myšlenku citovat. Proč tuto myšlenku chci citovat?? Protože je tam věta, která se shoduje s mým názorem.
Mimo jiné mne opět překvapila i pokleslost zdejších uživatelů, přece jen aby mi bylo nabídnuto vylízání řitního otvoru pár minut po založení profilu, je prostě krajně nechutné a dost děsivé. Vlastně si uvědomuji, že tento portál je pouze jen žumpou všech poklesků ať již morálních nebo společenských, vezmu-li v úvahu že se lidstvo považuje za pány tvorstva, tak je to jako nějaký hloupý žert.
                             JesusofNazareth
Tak toto je pár slov o serveru NaKluky.cz. Mimochodem najdete mě tam taky (sharkooon)
Na závěr ještě přikládám celkové zhodnocení.

PLUSY

  • Pěkný design a lepší propracovanost
  • Seznam HELP CENTER
  • Možnost trvalého přihlášení (novinka)
  • Systém zpráv

MÍNUSY

  • MOBILNÍ VERZE, SICE CHYBÍ, ALE NA MOBILECH SE ZOBRAZUJE PĚKNĚ
Poslední aktualizace: 23. 7. 2014

    Žádné komentáře:

    Okomentovat